Paperista asiakirjaa allekirjoitetaan keltaisella sohvalla.

Luotettava oikeudellinen kumppani, joka kulkee rinnallasi.

Toimin intohimolla ja sitoutuneesti asiakkaidemme etujen suojelemiseksi ja oikeudenmukaisten ratkaisujen saavuttamiseksi.

Asiantunteva ja kokenut asianajaja palveluksessasi.

Kokenut Asianajaja on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista palvelua, joka perustuu syvälliseen oikeudelliseen osaamiseen ja asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämiseen.

Tavoitteeni on saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset asiakkaillemme, olipa kyseessä sitten yksittäinen riita-asia tai laajempi oikeudellinen konsultointitarve.

Ota yhteyttä
Jere Reinikäinen
arvomme

Arvot, jotka ohjaavat kaikkea toimintaani

Toimin aina arvojemme mukaisesti, jotta voin antaa kaikille asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua.

Eettisyys ikoni

Eettisyys

Toimintani perustuu korkeimpiin eettisiin periaatteisiin. Olen sitoutunut toimimaan oikeudenmukaisuuden, rehellisyyden ja eettisyyden periaatteiden mukaisesti kaikessa tekemisessäni.
Luottamuksellisuus ikoni

Luottamuksellisuus

Asiakkaan luottamuksen ansaitseminen on minulle ensisijaisen tärkeää. Käsittelen asiakkaideni tietoja ja asioita täysin luottamuksellisesti ja noudatan tiukkoja tietosuojakäytäntöjä.
Asiakaslähtöisyys ikoni

Asiakaslähtöisyys

Pyrin ymmärtämään asiakkaideni ainutlaatuiset tilanteet ja tavoitteet ja tarjoamaan heille räätälöityjä ratkaisuja. Kuuntelen asiakkaitani tarkasti ja työskentelen heidän eduksi ja parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
Jere Reinikäinen

Asiakaslähtöinen toiminta

Asiakaslähtöisyys on yksi keskeisimmistä arvoistani. Halua  luoda pitkäaikaisia ja luottamuksellisia suhteita asiakkaisiini tarjoamalla heille korkealaatuista ja yksilöllistä palvelua.

Jokainen asiakas ja hoitamamme juttu on yksilöllinen ja edellyttää laajempaa oikeudellista ymmärrystä. Olen tukenasi matkallasi kohti oikeudenmukaista ja menestyksekästä lopputulosta.

Asiantuntemusta, luottamusta, menestystä – valitse Verge.